TRADING

Door de koersschommelingen die de goudprijs maakt, is het goed mogelijk om daarvan te profiteren. Dit speculeren is een vorm van trading (het verhandelen van edele metalen).  Door de scherpe aan -en verkoop premies is Tov Hazel een aantrekkelijke  en betrouwbare tegenpartij.

 

Hedging

Een andere vorm van trading kan het afschermen van koersrisico's zijn (hedging). Indien een relatie binnen een bepaalde periode een stroom edelmetaal verwacht, kan op voorhand een termijnaffaire afgesloten worden waardoor de prijs vastgezet wordt. Op deze manier weet deze relatie exact met welke koers gecalculeerd kan worden.

 

Limietorders

Het is ook mogelijk om tegen een bepaalde koers een aankoop-of verkoop opdracht in te leggen. Deze  vorm van trading is het werken met limiet-orders.

 

Gewichtsrekeningen en opslag

Naast het aan-en verkopen van fysiek edelmetaal is het ook mogelijk om dit op rekening te verhandelen. Deze vorm van trading kan voordeliger zijn omdat er geen rekening met baar -of maakkosten gehouden hoeft te worden. Dit edelmetaal op rekening kan natuurlijk wel altijd uitgeleverd of opgeslagen worden (voor zakelijke relaties).

 

Voor deze activiteiten kunt u telefonisch contact opnemen met onze trading-desk op 010-2150009.