PROFIEL

De Tov Hazel Group bestaat uit zes verschillende werkmaatschappijen, waarmee wij een belangrijke positie binnen alle gebieden van de edelmetaal branche innemen. Het bedrijf is 2008 opgericht en is gevestigd in het voormalige bankgebouw van de Hollansche Bank Unie. Op die locatie kunt u terecht aan ons loket voor de fysieke aan- en verkoop van goud en zilver. Daarnaast bieden wij opslagfaciliteiten aan in de best bekende goudkluis van Nederland, midden in het stadscentrum van Rotterdam.

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring met de handel in- en verwerking van edelmetaal en kunnen u stuk voor stuk op professionele wijze bijstaan bij elke transactie die u voor ogen heeft. Discretie en integriteit zijn kernwaarden binnen onze organisatie.

Ons netwerk binnen de edelmetaal branche en bancaire sector maakt dat wij uiterst scherpe tarieven kunnen bieden en orders razendsnel kunnen uitleveren.

Wij leveren producten en diensten die oplossingen bieden, waarde toevoegen en verwachtingen overtreffen. We worden branche- breed erkend als betrouwbare handelspartner en leverancier van eerste keuze.