ONZE GARANTIES


Echtheidsgarantie

Wij verhandelen alleen producten afkomstig van gecertificeerde fabrikanten. Deze producten zijn wereldwijd zonder nadere analyse te verhandelen.

Klanten kunnen kiezen tussen ‘Brand New’ producten, welke rechtstreeks afkomstig zijn van de fabrikant, en de zogenaamde 'Best Value' producten. Dit zijn munten en baren die al in circulatie zijn geweest.

Best Value producten doen qua kwaliteit niet onder aan brand nieuwe producten, het verschil is enkel dat ze lichte sporen van gebruik kunnen dragen. Ook al verkopen wij Best Value producten tegen een lagere premie, ze vertegenwoordigen op geen enkele manier een lagere handelswaarde.


Prijsgarantie

Onze aankoop en verkoop koersen zijn rechtstreeks gekoppeld aan de internationaal genoteerde metaalprijzen. Wij werken met een interval van 5 minuten, waarna de prijs telkens automatisch geupdate wordt.

Wanneer u een aankoop of verkooporder ingeeft wordt de prijs gelocked en kan er door beiden partijen niet meer van worden afgeweken.

Onze geavanceerde tradingsystemen stellen ons in staat snel op marktontwikkelingen te kunnen inspelen en tegen de meest actuele prijzen orders te kunnen afhandelen.


Terugkoopgarantie

Wij garanderen dat alle producten die u bij ons heeft aangekocht op elk gewenst moment weer kunt terugkopen. Dit tegen de genoteerde aankoopprijzen op onze website.

Wij kopen daarnaast tevens ook ten alle tijden de metalen aan welke u bij andere aanbieders heeft aangekocht.