Edelmetaal Recycling

Edelmetaal Recycling

Zorg voor edelmetaal en klant

Als geen ander weet het team van Tov Hazel dat de recycling van edelmetaal moet worden geborgd met een relatie die is gebaseerd op vertrouwen. Er mag nooit twijfel zijn over de gehaltes en de verwerkingskosten moeten eerlijk tot stand zijn gekomen.

Tov Hazel heeft ruim tien jaar ervaring in het smelten, analyseren en verwerken van goud, zilver en platina groep metalen (PGM’s).

Wij bieden flexibele en transparante dienstverlening met snelle doorlooptijden en marktconforme prijzen. Onze focus daarbij is het aangaan van relaties voor de langere termijn.

Onder meer verwerken wij voor juweliers sieraden, zilverwerk, incourante munten & baren en thermokoppels.

De waarde kan worden uitbetaald of de teruggewonnen hoeveelheid zuiver edelmetaal kan fysiek of op een metaalrekening worden teruggeleverd.

Neem contact op met ons team voor een persoonlijk advies en ontdek hoe Tov Hazel waarde kan realiseren voor u.

Onze Inkoopprijzen

Meer informatie nodig?

In ons helpcentrum geven wij antwoorden op de meest voorkomende vragen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Ons kantoor is geopend op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur Nederlandse tijd.

Helpcentrum

Documenten inzien?

Voor het downloaden van klant acceptie formulieren, onze algemene voorwaarden en andere gerelateerde documenten kunt u terecht in ons documentencentrum.

Documenten

Voordelen van Tov Hazel Recycling


Eerlijke en transparante dienstverlening

Liquiditeit en financiële instrumenten

Flexibel en klantgericht

Innovatie en waardecreatie

tov hazel smelterij

Onze werkwijze

Binnengekomen materiaal wordt doorgaans binnen 48 uur gesmolten en geanalyseerd. U ontvangt bericht wanneer dit proces is afgerond.

Op het moment dat de edelmetaalconcentratie van het door u aangeboden materiaal bekend is, kunnen wij dit van u kopen tegen de dan geldende beursprijs.

Ook is het mogelijk om de metaalinhoud te laten bijschrijven op rekening of te laten uitleveren in baren of munten.