Kluisverhuur

Eén van de best beveiligde kluizen van Nederland

Voor al uw waardevolle bezittingen

De kluisfaciliteit in het Erasmushuis is op traditionele wijze gebouwd zoals een bankkluis bij uitstek dient te zijn, en aangepast naar de hedendaagse veiligheidseisen.

Of u nu wilt besparen op uw kostbaarhedenverzekering of graag een veilig en verzekerd gevoel wilt hebben over uw kostbaarheden, Safe Deposit staat voor u klaar.

De beveiliging van de kluizen van Safe Deposit behoort tot het allerhoogste niveau in Nederland.  De kluizen waren vroeger eigendom van de HBU-bank, die de kluizen heeft laten bouwen voor de opslag van haar goudreserves en het veiligstellen van persoonlijke eigendommen van haar klanten.

Meer informatie nodig?

In ons helpcentrum zijn antwoorden op de meest voorkomende vragen opgenomen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Ons kantoor is geopend op werkdagen tussen 10 en 17 uur Nederlandse tijd.

Helpcentrum

Kluis huren?

In de kluizen van Safe Deposit zijn loketten van verschillende omvang te huur. Op de website van Safe Deposit treft u een overzicht aan van alle verschillende kluistypes.

Kluisaanbod

De voordelen van Safe Deposit


De voordeligste aanbieder van safeloketten

Ondergrondse bankkluis in het centrum van Rotterdam

Borg 4 gecertificeerd alarmsysteem

Standaard verzekerd tot €50.000, uitbreidbaar tot €250.000

Privacy kluisinhoud gegarandeerd

Brand- en waterbestendig

Ram- en overval proof

Tov Hazel - Kluis huren bij Safe Deposit

Uw privacy staat voorop

De inhoud van uw kluis is privé. Safe Deposit weet niet wat u in uw kluis bewaart. 

Wanneer u toegang tot uw kluis wenst, wordt u begeleid door een medewerker, die u de kluisruimte binnenlaat. U kunt dan in een afgezonderde inspectieruimte in alle rust en privacy met de inhoud van uw kluis werken.

Safe Deposit houdt zich aan de wet bescherming persoonsgegevens en verstrekt geen informatie aan derden.