Over Tov Hazel

Toonaangevend in edelmetaal

Uw partner in edelmetaal sinds 2008

Tov Hazel verwerkt, analyseert, financiert en verhandelt goud, zilver en platina voor relaties wereldwijd. Dat doen we sinds 2008 en voor veel partijen in de wereld van edelmetaal zijn wij ‘preferred supplier’.

Onze cliënten zijn investeerders, munthandelaren, traders, juweliers, sieradenproducenten en andere partijen die handelen in edelmetaal of edelmetaal verwerken.

Wij zijn gevestigd in het voormalige bankgebouw van de Hollandsche Bank Unie in Rotterdam. Op deze locatie kunt u ook terecht aan ons loket voor de fysieke aan- en verkoop van goud en zilver.

Wij bieden daarnaast onder vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) opslagfaciliteiten aan in de strengst beveiligde goudkluis van Nederland, midden in het stadscentrum van Rotterdam.

Onze medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring in de sector en kunnen u stuk voor stuk op professionele wijze bijstaan bij ieder type transactie. Discretie en integriteit zijn voor onze organisatie kernwaarden. Voor het team van Tov Hazel staat het creëren van waarde voor onze cliënten centraal.

Daarbij streven we naar een langetermijnrelatie en proberen we bij elk klantcontact de verwachtingen van de cliënt te overtreffen.

Een account openen?

Tov Hazel ondersteunt particulieren, handelaren en beleggers in het kopen, verkopen en bewaren van edelmetalen. In de sector staat Tov Hazel bekend als betrouwbare partner en erkend specialist.

Account openen

Meer informatie nodig?

In ons helpcentrum zijn antwoorden op de meest voorkomende vragen opgenomen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Ons kantoor is geopend op werkdagen tussen 10 en 17 uur Nederlandse tijd.

Helpcentrum

Documenten inzien?

Voor het downloaden van klant acceptie formulieren, onze algemene voorwaarden en andere gerelateerde documenten kunt u terecht in ons documentencentrum.

Documenten

Voordelen van Tov Hazel


Eenvoudig beleggen in fysiek edelmetaal

Eerlijke transparante prijzen

Professionele organisatie met een hoog serviceniveau

AFM Vergunninghouder via Tov Hazel Opslag N.V.

Edelmetaal van de hoogste kwaliteit

Levering uit voorraad

Binnen 24 tot 48 uur volledig verzekerd thuis afgeleverd


Tov Hazel Edelmetaal Rotterdam

LBMA Keurmerk

Tov Hazel is een uiterst betrouwbare aanbieder van fysieke edelmetalen en levert uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Onze goud- en zilverbaren zijn van wereldwijd geaccrediteerde leveranciers. Deze accreditatie wordt gedaan door de London Bullion Market Association (LBMA). Dit is de belangrijkste brancheorganisatie voor edelmetaalproducenten - opgericht door de Bank of England in 1987 - die de kwaliteit van goud- en zilverbaren waarborgt.

Baren van LBMA-gecertificeerde smelters hebben de zogeheten Good Delivery Status, deze status garandeert de zuiverheid en verhandelbaarheid.

 

Internationaal erkende munthuizen

Ook voor gouden en zilveren beleggingsmunten werkt Tov Hazel uitsluitend met gerenommeerde en internationaal erkende munthuizen zoals The Canadian Mint, The Perth Mint en de Oostenrijkse Munt (Münze Österreich).

Door nieuwe munten in de originele verpakking te verhandelen garanderen wij de herkomst van de munten van deze onberispelijke organisaties. Wij staan volledig in voor de kwaliteit van de munten en bewijzen dat met de Tov Hazel terugkoopgarantie.